Szeretnéd a könyvedet könyvesboltban látni?

   A kiadás menete

   A könyvkiadás nagyon egyszerű. A könyvfeltöltés részben csak a szükséges adatokat kell megadnod, feltöltened. Azután pedig már minden a Mi dolgunk. A biztonság kedvéért összefoglaljuk neked a folyamatot.

   1. Töltsd fel a kéziratodat!
   Kéziratot kizárólag a honlapon (www.enkiadom.hu) keresztül feltöltve fogadunk. Minden szolgáltatást a feltöltés során tudsz kérni és ekkor történik a szerződéskötés is.

   2. Borító
   Grafikusunk már a kézirat előkészítése közben elkezdi a munkát a borítóval, amit természetesen kiküldünk neked jóváhagyásra. Ekkor jelezheted az észrevételeidet.

   3. Árajánlat
   Ha kértél valamire árajánlatot akkor azt hamarosan megküldjük részedre. Ebben kis türelmedet kérjük!

   4. Lektori jelentés
   Ha a megrendelt lektori jelentés után szeretnéd még a szerkesztésben is a segítségünket kérni akkor erről külön egyeztetünk veled a lektori jelentés kiküldése után.

   5. Korrektúra
   Ha elfogadod a korrektúrára tett ajánlatot, akkor nekikezdünk a munkának. Ha elkészültünk akkor jelentkezünk és kiküldjük neked megtekintésre, jóváhagyásra.

   6. Kézirat ellenőrzése
   A rendszerünk ellenőrzi a kézirat helyes formázását. Hiba esetén értesítünk a hibáról. Ha formázást rendeltél akkor természetesen azt elvégezzük helyetted.

   7. E-könyv készítése
   A borító és a végleges kézirat után elkészítjük az e-könyvet, melyet kiküldünk neked jóváhagyásra. Ha elfogadod akkor megkezdjük az értékesítést a partneráruházainkban.

   8. Nyomtatott könyv 
   Az ekönyv elfogadása után tördeljük a nyomtatott könyvedet. Ha egyedi tördelést rendeltél, akkor a kéréseidet az első verzió kiküldése után küldheted el nekünk.

   9. Elkészült a könyved
   Miután elkészült a könyved akkor megkezdjük az értékesítést. Külön kérheted a könyvesbolti kihelyezést az enkiadom.hu oldalon egy kérdőív kitöltésével.

   10. Marketing
   Induljon el a népszerűsítés. Kérésed esetén segítünk egy hatékony marketingkampány megtervezésében. Keresd munkatársainkat az info@enkiadom.hu címen, vagy az enkiadom.hu oldalon a rendelhető marketing szolgáltatásokat.

   Készítette Publio Kiadó Kft. Üzemelteti: Publio Kiadó Kft. 2016