Szeretnéd a könyvedet könyvesboltban látni?

   Könyvterjesztés

   A legnagyobb hazai és külföldi könyvesboltok és webáruházak mellett íróinknak számos lehetősége van könyveik terjesztésére. Saját közösségi csatornáikon, különböző könyves blogok felületein, az ekönyv.hu oldalon, a Bookline és Líra webáruházban, az Apple és a Google könyvesboltjaiban, a Rukkola könyvcsere oldalon, de sok egyéb hazai és nemzetközi csatorna is a rendelkezésükre áll. Természetesen bárki számára elérhető a könyvesbolti megjelenés lehetősége is.

   Mi segítünk elindulni az úton.

   Az álmod megvalósításához türelem kell, jó példa erre Andy Weir, az egyik legsikeresebb self-publishing író, aki a Marsi című könyve világsikerére több mint 7 évet várt. Neked csak annyit kell tenned, hogy alaposan átgondolod mi a célod (100-500-1500-2500 könyv eladása) és igyekszel mindent megtenni azért, hogy ez megvalósuljon.

   Mindenkinek más az útja. Alternatív értékesítési csatorna bármilyen üzlet vagy esemény lehet, amely illeszkedik a könyv profiljába, és az közel áll az könyv célcsoportjához. Például: mesekönyvet nem csak hagyományos értékesítési rendszerben érdemes terjeszteni, remek célterület a szerző számára a játszóházak és olyan események, amiket a családok gyakran látogatnak, kikapcsolódásból. Általában bizományos értékesítést vállalnak. 

   Értékesítési szempontból mindig fontos, hogy pontos és jól körülírt  célközönséged legyen, amint ezt meghatároztad, az alternatív értékesítési csatornát már könnyebb lesz megtalálnod. 

   Készítette Publio Kiadó Kft. Üzemelteti: Publio Kiadó Kft. 2016