Szeretnéd a könyvedet könyvesboltban látni?

   Könyvértékesítő partnereink

   A nálunk kiadott könyveket az alábbi áruházakban terjesztjük, értékesítjük.

   Ekönyv.hu webáruház

   Az eKönyv Magyarország 2010. márciusában alakult a Libri-Shopline Nyrt. (korábban Bookline.hu Nyrt) és a Líra Könyv Zrt. közös leányvállalataként.

   Libri Online (csak korrektúrázott könyvet)

   A Libri 2000-ben indította el www.libri.hu internetes könyváruházát. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket is értékesítünk.

   Emag.hu (csak korrektúrázott könyvet)

   Az eMAG Marketplace 2011. április 6-án indult kísérleti jelleggel, abból a célból, hogy egy jól működő értékesítési felületet biztosítson nagyszámú kereskedő számára. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket értékesítünk.

   Bookline (csak korrektúrázott könyvet)

   A Bookline kínálatában több százezer könyv, zenei és filmes kiadvány található meg. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket is értékesítünk.

   Líra (csak korrektúrázott könyvet)

   A magyar nyelvű könyvkiadás egyik leg­jelentősebb része a Líra cég­cso­porthoz tartozó kiadók tevé­keny­­sé­ge. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket is értékesítünk.

   Publioboox

   A Publio Kiadó által üzemeltetett könyváruház, több mint 4000 könyv kínálatával ekönyvként és nyomtatottan.

   Rukkola

   2016 év elején indítja el a Publio Kiadóhoz tartozó Rukkola.hu a nyomtatott könyvek értékesítését.

   Apple iBookstore

   Az iBooks és az iBooks Store elérhető minden olyan országban, ahol az App Store áruház jelen van. A könyveket Apple készülékről lehet megvásárolni.

   Google Play

   A Google saját könyves áruháza. Minden Androidos eszközön saját könyvolvasó alkalmazással rendelkezik. A könyveket webes felületről is megvásárolhatják.

   Kobo Store

   A világ egyik legnagyobb (több millió cím) kínálatával rendelkező nemzetközi ekönyv áruház.

   Amazon

   A világ legnagyobb nyomtatott és ekönyveket forgalmazó könyváruháza. Az oldalon egyenlőre csak idegennyelvű könyvek feltöltésére van lehetőség. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket is értékesítünk.

    

    

   Készítette Publio Kiadó Kft. Üzemelteti: Publio Kiadó Kft. 2016