Szeretnéd a könyvedet könyvesboltban látni?

   Üzletszabályzat

    

   Általános tudnivalók

   A www.enkiadom.hu az ekönyv Magyarország tulajdonában lévő domain. A szolgáltatásokat a Publio Kiadó Kft. nyújtja az ekönyv Magyarország megbízásából. A honlapon található szöveges, képes és más jellegű anyagok szerzői jogilag védettek. Felhasználásuk, illetve a honlapon található minden egyéb anyag (grafika, szöveg stb.) kereskedelmi célú másolása és továbbítása a Publio Kiadó Kft. engedélyéhez kötött.

   A webáruház kiadói szolgáltatást nyújt elektronikus és nyomtatott formátumban. Kérjük, az első vásárlás előtt olvassa el üzletszabályzatunkat az alábbiakban!

    

   Általános felhasználási feltételek

   A www.enkiadom.hu található szolgáltatások megvásárlásval felhatalmazza az Ekönyv Magyarországot és a szolgáltatást nyújtó Publio Kiadó Kft-t a feltöltött könyv kiadására, értékesítésére. Ennek részleteit a kiadói szerződés tartalmazza.

    

   Ki vásárolhat a portálon?

   A honlapon regisztrált, bejelentkezett szerzők vásárolhatnak. A megrendelés elküldésével Ön elfogadja az ezen üzletszabályzatban és az egyes tartalomtípusok aloldalain olvasható felhasználási feltételeket.  

    

   Regisztráció, bejelentkezés, adatmódosítás

    

   Az oldalon való könyvkiadás regisztrációhoz kötött. A regisztráció után az adatait szabadon módosíthatja.

   Figyelem! A hibásan, figyelmetlenül kitöltött adatokból eredő esetleges károkért a nem vállalunk felelősséget! Kérjük, jelszavát bizalmasan kezelje és gondoskodjon arról, hogy ne kerülhessen illetéktelen kezekbe. A jelszó kezelésével kapcsolatos esetleges károkért nem vállalunk felelősséget.

   A regisztrációval a felhasználó elfogadja a hírlevélre való feliratkozást.

    

    

   Fizetési módok és számlázás

   A honlapon kiválasztott, kosárba helyezett és megrendelt tartalmak vételárát bankkártyával, banki előreutalással, kuponnal vagy PayPal accounttal lehet megvásárolni.

   Az eladó adatai:

   Publio Kiadó Kft.
   Cégjegyzékszám: 01-09-976776
   Adószám: 23757679-2-08.
   Cím: 9178, Hédervár, Kont István utca 2.

    

   A számlát a szerzőnek emailben küldjük.

   Szállítás

   A nyomtatott könyvek gyártása és szállítása 5-10 napot vesz igénybe. Amennyiben a szerző a feltöltés után vásárolt nyomtatott könyvet, úgy a szállítási határidő az első gyártás miatt 20 munkanap.

   Garanciális feltételek, cseregarancia

   Amennyiben a vásárolt terméke sérült szállítás, vagy a gyártás alatt, akkor azt kérjük postafordultával visszaküldeni és a cseréről gondoskodunk.

   Megrendelés lemondása

   Elküldött megrendelés csak abban az esetben mondható le, ha a vevő a megrendelt tartalmak egyikének letöltését sem kezdte meg. Megrendelés lemondása kizárólag írásban lehetséges az info(kukac)enkiadom.hu e-mail-címre  küldött levélben, a megrendelés azonosító számának megadásával. Egy megrendelés csak egészében mondható le. A megrendelés lemondását követően a szolgáltató képviselője írásban értesíti a megrendelőt arról, hogy a megrendelést töröltük adatbázisunkból. Amennyiben a megrendeléshez kapcsolódó vételár kifizetése megtörtént, a kifizetett összeget visszautaljuk a vevőnek. Amennyiben az egyedi tervezés és kivitelezése megkezdődött a könyvnek, úgy ez esetben a megrendelés nem törölhető és módosítható.

   Jogi nyilatkozat

   Az Ekönyv Magyarország Kft. mint a www.enkiadom.hu portál létrehozója, fenntartója és a Publio Kiadó Kft, mint a portál üzemeltetője, kijelenti, hogy a szerzői jogilag védett tartalmakat kizárólag a jogtulajdonosokkal kötött szerződések alapján forgalmazza, és garantálja e tartalmak jogtisztaságát. Az igazolhatóan a www.enkiadom.hu oldalról, regisztrált vevő által letöltött tartalom esetében a portál fenntartója szavatolja, hogy harmadik személy nem lép fel jogdíj-igénnyel a vásárló irányában.

   Adatvédelem

   A portál látogatói személyes és üzleti adatainak védelme az Ekönyv Magyarország és a Publio Kiadó Kft. számára kiemelten fontos. A honlap fenntartójaként a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli és kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel; azokat semmilyen formában, sem egészben, sem részleteiben nem adja tovább harmadik fél részére. A weboldalunk használata közben szükséges személyes jellegű - azonosításra alkalmas - adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. Törvény).

   Adatgyűjtés és feldolgozás

   Weboldalunk látogatása során webszerverünk kizárólag technikai információkat rögzít és tárol (IP cím, a weboldal, ahonnan meglátogatott minket, illetve amelyeket tőlünk meglátogatott, a látogatás időpontja, időtartama) ezek név nélkül kerülnek a rendszerünkbe, statisztikai célokból. Kizárólag a regisztráció során megadott személyes adatokat rögzítjük.

   Adatgyűjtés és feldolgozás

   A regisztráció során csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek az Ön megrendelésének maradéktalan kiszolgálásához illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére).

   Személyes adatok átadása harmadik fél számára

   Az Ön személyes adatait kizárólag online-bankkártyás fizetés esetén és kizárólag a tranzakciót lebonyolító bankhoz továbbítjuk, azonosítási céllal. Adattovábbítás a hatósági hivatalok felé csak a törvényi előírások keretében történhet.

   Információ küldése, hírlevél

   Szeretnénk Önt folyamatosan tájékoztatni az áruházunk  újdonságairól és új szolgáltatásairól, ehhez az Ön személyes adatait is felhasználjuk. A regisztrált tagok automatikusan hozzájárulnak e levelek fogadásához. Lemondásért kérjük írjon az info(kukac)enkiadom.hu e-mail címre.

   Tájékoztatási törvény

   Önnek jogában áll az Önről tárolt személyes adatokat megismerni, ezt kérelem benyújtása esetén térítésmentesen biztosítjuk az Ön számára. A tévesen tárolt adatokat (pl. lakcím, e-mailcím változás) az Ön kérésére javítjuk.

   Adatvédelem, adatbiztonság

   A Publio Kiadó Kft., mint a www.enkiadom.hu portál üzemeltetője és az Ekönyv Magyarország Kft, mint a portál fenntartója, megtette a szükséges technikai és szervezeti intézkedéseket, hogy az Ön által részünkre bocsátott személyes adatokat eltűnés, megsemmisülés, manipuláció és jogosulatlan hozzáférés ellen megvédje.

   Adatvédelmi nyilatkozat

   A Publio Kiadó Kft., mint a www.enkiadom.hu portál üzemeltetője és az Ekönyv Magyarország Kft, mint a portál fenntartója felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi pontok betartására. Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, forduljon informatikai szerkesztőségünkhöz!

   info(kukac)enkiadom.hu

   Készítette Publio Kiadó Kft. Üzemelteti: Publio Kiadó Kft. 2016