Szeretnéd a könyvedet könyvesboltban látni?

   Könyvkiadás

   Az ekönyv Magyarország Kft. elkötelezte magát a szerzői kiadású könyvek mellett és a mai trendeknek megfelelően nem csak nyomtatott formában hanem ekönyvként is kiadásra és értékesítésre kerülnek a művek.

   Elektronikus könyvek

   Az ekönyv digitális megfelelője a nyomtatott könyvnek.  Az ekönyvek egyik jellegzetessége, hogy mivel nyomtatási költség nem terheli őket így olcsóbban értékesíthetők, a virtuális formának köszönhetően pedig jobban és gyorsabban terjeszthetők.  Az elektronikus könyvek kereskedelme egyre nagyobb hangsúlyt kap a világban, ennek köszönhetően kiépített, jól bejáratott értékesítési csatornák közül választhatnak szerzőink. Az e-könyv formátum jó ugródeszka lehet az elsőkönyves szerzők számára. 


   Az ekönyv formátumát és tördelését szabványok szerint készítjük el.

   Nyomtatott könyvek

   Kiadónk fő célkitűzése, hogy a szerzőinkkel együttműködve olyan könyveket készítsünk és értékesítsünk, melyek tartalmilag, formailag és esztétikailag megállják a helyüket a nemzetközi könyvpiacokon is. Tény, hogy mára a kiadói folyamat minden lépése reprodukálható és menedzselhető a szerzők által is. 

   A cenzúra nélküli könyvkiadás idejét éljük, ahol a szerző a szándékainak és ízlésének megfelelően határozza meg a könyve árát, a kiadás lokációját és a könyv egyedi formai elemeit, szabadon választva a könyvkötészeti, marketing és értékesítési csomagokból. 

   A korrektúrát nagyon fontosnak tartjuk és bár korrektúrázatlan könyveket is kiadunk, megjelentetünk, de azokat a Bookline, Libri és a Líra hálózatában nem értékesítjük. Nem csak ezért, hanem a könyvek minősége miatt is javasoljuk a könyvek korrektúrázását.

   Készítette Publio Kiadó Kft. Üzemelteti: Publio Kiadó Kft. 2016