Szeretnéd a könyvedet könyvesboltban látni?

   Gyakran Ismételt Kérdések


    

   Az enkiadom.hu oldalon minden szükséges információt megtalálsz a kiadással kapcsolatban. De a könnyebb tájékozódás érdekében igyekeztünk összeszedni neked a fontosabb tudnivalókat. Mikor hova kattints.:)

    

   Mi a kiadás folyamata? Hogyan lesz a kéziratomból könyv?

   A főmenüben a könyvkiadás menüpont alatt megtalálod a kiadás menetét, ahol pontról-pontra leírjuk a kiadás részleteit.

    

   Kötnöm kell kiadói szerződést?

   Igen. A pontos szöveget az alábbi linken találod: Kiadói szerződés

    

   Hol kell aláírni a kiadói szerződést?

   Sehol. A szerződést online kötjük. A könyved feltöltése után emailen el is küldjük neked, illetve az oldalon is megtalálod majd a kiadás után a könyved mellett.

    

   Kapok jutalékot az eladott könyvek után?

   Igen és erről pontos statisztikát is vezetünk neked itt az oldalon amit bejelentkezés után érsz el. A pontos százalékokat a szerződésed tartalmazza, az értékesítési pontokat pedig itt találod: Értékesítési helyek

    

   Ekönyvben és nyomtatott könyvben is megjelenik a könyvem?


   Igen, de ha már valahol leszerződtél a nyomtatott könyvre akkor díjazás ellenében az ekönyvedet is megjelentetjük. Az együttes (ekönyv + nyomtatott könyv) megjelenése INGYENES!

    

   Fontos a korrektúrázott könyv?

   Erre is csak igennel tudunk felelni, de ha a te könyved nincsen vagy nem szeretnéd, akkor úgy is kitudjuk adni azt. Azonban így ne számítsd átütő sikerre. A korrektúrázott és szerkesztett könyvek nagyságrendileg nagyobb példányszámban kelnek el, és a vásárlók sem pártolnak el tőled az első műved után.

    

   Hogyan kell előkészítenem a kéziratomat?

   Ha nem szeretnél vele bajlódni, akkor a feltöltés során kérheted a kézirat formázását is tőlünk. Ha saját magad szeretnéd elvégezni, akkor pedig ezen az oldalon minden segítséget megtalálsz: Formázási segítség. 

   Készítette Publio Kiadó Kft. Üzemelteti: Publio Kiadó Kft. 2016